Ana içeriğe atla

Mobiluygulaman nedir?


Hiç bir kodlama bilmeden, programlama bilgisi gerekmeden sadece bir kaç adımda Android ve iOS tabanlı telefonlar, tabletler için mobil uygulama (app, aplikasyon) yapmanıza olanak verir.
Sitemiz üzerinden yapacağınız uygulamayı Android ve iOS mağazalarında yayınlayarak kendinize bir kitle edinebilir, uygulamaya ekleyeceğiniz reklamlar üzerinden para kazanabilirsiniz. Evet, mobiluygulaman.com size uygulamanıza (app’inize) kendi reklam kodlarınızı otomatik olarak eklemenizi sağlar. Böylece uygulamalarınızı kullanan kişilerin yardımıyla para kazanabilirsiniz.

FİYATLARIMIZA GÜVENİYORUZ!
Mobil uygulama yapabilmeniz için biz herşeyi düşündük. Fiyatlarımızı da buna göre belirledik. Dünayda ki benzerlerimizin aksine bizim için paranın çok da bir önemi yok. Önemli olan hizmet ve uygulamalarımızın kalitesi. Bu nedenle mobil uygulama oluşturmak için gereken maliyetleri en aza indirgedik. Böylece internet aleminde yer alan bir çok siteden çok daha uygun fiyatlara mobil uygulama geliştirme imkanı sunuyoruz. Fiyatlarımıza buradanbakarbilirsiniz.
NELER YAPABİLECEĞİM GÖRMEK İSTİYORUM!
Eğer kendi kendine mobil uygulama oluşturmaya karar verdiyseniz ve bunu bizimle yapacaksanız, sitemizin yeteneklerini görmek isteyeceksiniz. Mobiluygulaman ile nasıl, ne tür bir uygulama oluşturabileceğinizi görmeniz için 10 gün süre ile sitemiz özellikleri deneyebilir ve bu süre içinde uygulamanızı oluşturabilirsiniz. Buradanbaşlayabilirsiniz.
HERŞEY TAMAM, ARTIK HAZIRIM!
Eğer herşey kafanıza yattı ise, hemen uygulama oluştmrya başlayabilirsiniz. 10 gün boyunca sitemizi tamamen ücretsiz deneyebilir ve bu on günlük sürede mobil uygulamanızı geliştirebilirsiniz. Süreniz dolunca uygun paketlerimizden birini alııp uygulama mağazalarında (google play, app store) yayınlayabilirsiniz.
Herşey tamam artık hazırım diyorsanız sizi böyle alalım.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gizlilik Politikası (Privacy Policy)

Mobiluygulaman internet adresini, mobil uygulamalarını ve bu adrese bağlı diğer alt domainleri (alan adlarını) üye olarak yada olmayarak kullanan, gezen her ziyaretçi/kullanıcı, aşağıda yazan bilgileri okuduğunu ve bildiğini/anladığını peşinen kabul etmiş sayılır: -Sitemiz ziyaretçi bilgileri kesinlikle 3.şahıslarla paylaşılmamaktadır, her türlü kişisel bilgi Mobiluygulaman ve ziyaretçi/müşteri arasında kalmaktadır. -Ziyaretçilerimizden istediğimiz kayıt bilgileri tamamen üyelik için ve sistemin çalışması için gerekli bilgilerdir, 3.şahıslara verilmesi söz konusu değildir. -Kullanıcılardan alınan iletişim bilgilerine zaman zaman: bilgi, iletişim yada istek e-postaları atılabilir, teyit ve bilgi için numaralar aranabilir. -Uygulamaları ve siteleri kullanan kullanıcıların, cihaz ve uygulamala gibi teknik bilgileri, güvenlik, analiz ve istatistik amacı kayıt altına alınabilir -Oluşturulan uygulamaların Android Google Play ve iOS App Store uygulama mağazalarında yayınlaması iç

Google play'de uygulama nasıl yayınlaanır? İşte aşamalar

Öncelikle uygulamanızın APK dosyasına sahip olmanız gerekir (APK oluşturucu sayesinde indirilebilir veya Android Studio ile derleyebilirsiniz). Bir Google Play Geliştirici hesabı oluşturduktan (ve 25 TL’lik ücreti Google’a ödediğinizde), https://play.google.com/apps/publish adresine gidin ve Google Play hesabınıza giriş yapın. 1. Tüm Uygulamalar’ı ve ardından + Yeni uygulama ekle’yi tıklayın. 2. Varsayılan dilinizi seçin, uygulamanızın Başlığını girin ve APK Yükle’yi tıklayın. 3. Üretiminize ilk APK’nızı yükle seçeneğini tıklayın. 4. Dosyaları taramak için APK dosyanızı sürükleyip bırakın ve APK dosyanıza göz atın. 5. Mağaza Girişi sekmesini tıklayın. 6. Ürün Ayrıntılarında, uygulamanızın Kısa ve Tam Açıklamasını girin. 7. Grafik Varlıklarda (Telefon), + Ekran Resmi Ekleme’yi tıklayın veya uygulamanızın ekran görüntülerini eklemek için bir ekran resmi bırakın. Uygulamanızdan en az 2 ekran görüntüsü sağlamanız gerekir. 8. Uygulama simgenizi (512×51

APK nedir?

APK’nın açılımı  Android Package  yani  Android Paketi ‘dir ve adından da anlaşılacağı gibi sadece  Android işletim sistemli  telefonlarda, tabletlerde, bilgisayarlarda çalışan bir uygulama/yazılım uzantısıdır. Örneğin:  Mobiluygulaman.apk  adında bir dosya Android işletim sistemli cihazlarda açılabilir ancak  iOS  işletim sistemlerinde açılamaz. Bir uygulamanın  Google Play  store’a eklenebilmesi için  APK  uzantılı  tek bir dosya  olması gerekir, buda  Android Studio  ve  Eclipse  gibi bir çok dosya ve klasörü içeren  Kaynak Kodları  paketleyen ve tek bir  .APK  uzantılı dosya haline getiren programlar ile olur. Eğer telefonunuza Google Play dışından, APK uzantılı bir uygulama yada oyun yükleyeceğiniz zaman Google Play’den yüklemediğiniz için güvenlik uyarısı verecek ve yüklemeyecektir, bu bir prosedürdür ve eğer kendi yaptığınız güvenilir bir dosya ise uyarıyı es geçip şu aşamaları yaparak uygulamayı telefonunuza yükleyebilirsiniz: 1-Telefonunuzdan  Ayarlar  menüsüne girin